Nov 30, 2015 / Interiors
Primrose Hill Flat by Amos Goldreich Architecture

is a minimalist residence located in London, England, designed by . The brief was to fully maximise the potential of the 60-square metre, two-bedroom flat, improving usable space, and optimising natural light. The designers significantly reconfigured the apartment’s spatial lay-out – the relocated kitchen, now open-plan, is seamlessly integrated within the living area, while a window between the kitchen and the entrance hallway creates new visual connections and a more coherent sense of progression from one space to the next. The previously rather constrained single bedroom has been enlarged, with additional windows introducing much needed natural light. The reconfigured space also includes a new bathroom. The apartment is finely detailed, with bespoke joinery and ingenious storage solutions such as a walk-in wardrobe in the master bedroom and a floating sideboard in the living room.