Jun 08, 2013 /
leibal_viewingpavilion_tao_4 by Viewing Pavilion on Hill is a minimalist structure located in Shandong, China, designed by TAO. The pavilion is located in woods on the hill of TashanPark in Weihai, a coastline city in Shandong. To protect the trees in site and offer the view to major sights of city, the building is conceived as a merged... View Article

minimalist structure (4)

Viewing Pavilion on Hill is a minimalist structure located in Shandong, China, designed by TAO. The pavilion is located in woods on the hill of TashanPark in Weihai, a coastline city in Shandong. To protect the trees in site and offer the view to major sights of city, the building is conceived as a merged volume with three viewing tubes like tree branches orientating to different axis. Half buried and half cantilevered, the building provides to the visitor different experience on two levels.